Toen ik enkele jaren geleden werd getroffen door een burn-out, kwam ik bij Maïa terecht. Dat bleek de juiste keuze te zijn geweest. Ik koester de herinnering aan de warme gesprekken die we samen hebben gevoerd en de ontdekkingsreis naar de onderliggende oorzaken van mijn burn-out. Met behulp van de kernalentenanalyse heeft ze me weer op het juiste spoor gezet. Sterker nog, er ging een wereld aan mogelijkheden voor me open waarbij ze bij mij de durf heeft aangewakkerd om uit de sleur te komen van het ‘veilig succesvol zijn’.

Dankzij Maïa kan ik op mijn burn-out terugkijken als een waardevolle periode waarin ik veel over mezelf heb geleerd en een modus heb kunnen vinden waarop ik nog fluitend twintig jaar door kan werken. Ze vatte het zelf het mooist samen met de woorden: “Ik gun iedereen een crisis zoals jij die hebt meegemaakt.” En ik? Ik gun iedereen de begeleiding van Maïa van der Meer.

 

 

Alexander, 52 jaar


Mijn analyse heeft een deur geopend naar vele mogelijkheden. Mogelijkheden die ik zelf niet had overwogen. Ik kan nu een weloverwogen carrière keus maken en zorgen voor een leven dat overstroomt van voldoening. Ik ben Maïa ontzettend dankbaar voor niet alleen de analyse maar ook de begeleiding.

- Eva, 20 jaar


Maïa heeft mij in verband met bore-outklachten begeleid rondom loopbaankeuzes en richtinggeving. Al tijdens het kennismakingsgesprek heeft zij mij bepaalde inzichten gegeven en mij met haar warme en betrokken houding gemotiveerd om lastige beslissingen te nemen en de 'strijd' aan te gaan.

 

Vanwege vele positieve verhalen heb ik gekozen voor de Kerntalentenanalyse i.c.m. het diepte-interview. Hoewel de uitslag grotendeels heel herkenbaar is en het voor mij uiteindelijk geen aanleiding voor een carrièreswitch is geweest, hebben het verslag en de duidelijke uitleg van Maïa de (achtergronden van) bepaalde (gedrags-)patronen verhelderd en hier betekenis aan gegeven.

 

Samen met de gesprekken heeft dit er voor mij aan bijgedragen dat ik weer zicht heb op wat belangrijk voor mij is en dat ik mijn richting in het leven heb teruggevonden, op basis waarvan ik belangrijke stappen kan zetten. Dit proces (en de begeleiding) zijn voor mij nog niet afgerond, maar de Kerntalentenanalyse heeft er een duidelijke kickstart aan gegeven.

 

- Myrthe, 29 jaar


Zo’n Kerntalentensessie voelt als een inspirerende brainstorm. Het was erg leuk om samen met Maïa na te denken over de dingen die ik graag deed toen ik jong was om zo mijn intrinsieke drijfveren te achterhalen. Het geeft mij inzicht in mijn sterke kanten en dat helpt mij om mijn werk beter vorm te geven.

 

- Leila, 43 jaar


Maïa heeft voor mij een Kerntalentenanalyse uitgevoerd inclusief diepte-interview en levensloopduiding. De resultaten van de analyse bevestigen enerzijds voor een deel van wat je eigenlijk wel weet, maar nu goed door Maïa geformuleerd en in samenhang gepresenteerd zeer fijn zo aangeboden te krijgen.

 

Anderzijds geven de resultaten inzicht in (verborgen) talenten en ook op vlakken waar je wellicht minder talent voor hebt en die je meer energie kosten dan je opleveren. Misschien wel net zo waardevol om dat te weten als waar je talenten liggen. Daarnaast blijken ogenschijnlijke tegenstellingen de twee zijden van dezelfde medaille te zijn en kunnen dus prima naast elkaar bestaan, ook zeer verhelderend. Al met al een openbaring de resultaten van deze analyse en van toegevoegde waarde bij het maken van keuzes, zowel professioneel als privé durf ik wel te zeggen! 

 

Maïa heeft bovendien het talent om op een integere en respectvolle wijze een diepte-interview te doen, waardoor je je veilig voelt om over gevoelige, persoonlijke onderwerpen te vertellen. De combinatie van de Kerntalentenanalyse en de levensloopduiding is op deze wijze door Maïa uitgevoerd zeker van toegevoegde waarde en kan ik iedereen van harte aanbevelen!

 

- Menno, 44 jaar


Ik heb Maïa leren kennen als een hele goede coach (voor hoogbegaafden). Ze heeft de tijd genomen om mijn hulpvraag helder te krijgen en mij met afwisselende en uitdagende werkvormen aan het werk te zetten. Met haar brede expertise, open houding, creativiteit en grote zorgvuldigheid heeft ze mij verder geholpen in een vastgelopen loopbaan.

 

- Wendie, 39 jaar


Ik heb Maïa ervaren als betrokken, inspirerende coach en KernTalentenAnalist. Zij is warm,  zorgvuldig en luistert scherp; vraagt door zonder daar druk op te zetten. Zij liet mij  in alle rust op verhaal komen. Als geïnterviewde voelde ik mij veilig en gehoord.

 

- Janny, 54 jaar