Uniek inzicht in jouw aanleg

Speelde jij graag met lego? Zat je uren te kleuren of te dromen? Wilde je graag spelletjes spelen? Of was je vooral buiten te vinden als kind?

Je favoriete speelgoed of activiteiten in je kindertijd vertellen impliciet waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Vanuit haar ervaring in de werving en selectie ontdekte Daniëlle Krekels het verband tussen favoriet kinderspeelgoed en je ideale functie. Zodoende is op organische wijze de kerntalenten-analyse ontstaan.

De kerntalentenanalyse is een persoonlijkheidstest die een uniek totaalbeeld schetst van hoe jij van nature in elkaar steekt. Geen hokjes waar je in moet passen, maar een combinatie van 23 sterke, halve en kleine kerntalenten. Dat levert een uniek inzicht op in jouw potentieel.

Luister de inspirerende podcasts van kerntalenten-ontdekker Daniëlle Krekels over deze methode op Spotify of andere platforms. 

Deel 1: Hersenen en Talent: Dick Swaab vertelt

Deel 2: Maak komaf met je stress, burn-out of zelfs bore-out!

Deel 3: Van outplacement naar Duurzaam groeitraject!

"Kennis van je kerntalenten = de weg naar meer zelfvertrouwen = persoonlijke vrijheid, plezier en succes! Laagdrempelige transformatie."