Eén-op-één gesprekken

Coachingsvraag

Soms is het nodig dat iemand je een spiegel voorhoudt. Of een blinde vlek helpt ontdekken. Of gewoon met je meedenkt in de vragen waar je mee rondloopt.  Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik heb de kennis, ervaring en know-how om anderen te begeleiden in hun zoektocht. Ik ben betrokken, integer en diepgaand.

Coachingstraject

Bij een coachingstraject ga ik uit van jouw vraag (vragen) en worsteling. Ik kijk daarbij naar het geheel aan factoren (werk, relatie, achtergrond) en neem de persoon als uitgangspunt: waar liggen jouw drijfveren, wat zijn jouw belemmerende opvattingen en welke dromen koester je.  Daarbij merken we vanzelf als het traject ten einde loopt, maar de ervaring leert dat je met enkele gesprekken in ieder geval weer een eind op weg bent.

Coachingslocatie

Binnen, buiten of online? Jouw coachingstraject geef ik graag vorm in overleg met jou. De bosrijke omgeving van Utrecht maakt dat ik veel gesprekken al wandelend in de natuur voer. Een eerste kennismaking en eventuele vervolggesprekken in een besloten omgeving, vinden plaats op mijn kantoor (Berg & Bosch, Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 60, 2e verdieping, 3723 MB te Bilthoven). Ik vind het echter geen probleem om naar een locatie van jouw voorkeur te komen. Ook is het mogelijk om de begeleiding online in te zetten, via mail en videobellen.

Wat kost dat?

Kijk voor de kosten bij tarieven.