Het Kompas

Persoonlijke ontwikkelingstraining

Ben jij in je volwassen leven nog altijd op zoek naar je eigen koers? De training Het Kompas biedt jou in verbinding met gelijkgestemden uitkomst. In 3 x 2 dagen (her)ontdek je waar het voor jou om draait in het leven, op welke onderdelen je te veel bent aangepast aan andermans verwachtingen en hoe je jouw potentieel kunt omarmen.

 

Hoewel we graag los van alle hokjes denken, is Het Kompas expliciet bedoeld voor hoogbegaafde volwassenen die hun eigen Kerntalentenprofiel kennen. Contact met ontwikkelingsgelijken is essentieel om tot de verdieping en verbinding te komen die nodig is om je als deelnemer optimaal te ontwikkelen. Je Kerntalenten geven je de basis waar vanuit we werken om jouw koers verder te ontdekken.

Contact met andere hoogbegaafden geeft je herkenning en erkenning van je verhaal, acceptatie van wie je echt bent, begripvolle spiegels en een passend tempo voor het programma. Heb je dan een bewijs van hoogbegaafdheid nodig om deel te nemen? Nee hoor, dat niet. Kijk op de website www.hb-kompas.nl voor alle informatie en het aanmeldformulier.

Op de hoogte blijven van deze en andere activiteiten? Meld je aan via de mail: meercoaching@outlook.nl

Deze training wordt verzorgd en begeleid door: