HB-Kompas

Centrum voor persoonlijke groei

Om mijn kennis over hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en mijn ervaring als coach met zo veel mogelijk mensen te delen, heb ik de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van trainingen voor hoogbegaafde volwassenen. Dit aanbod vind je op www.hb-kompas.nl

 

HB-Kompas is een centrum voor persoonlijke groei van en voor hoogbegaafde volwassenen. Wij bieden spiegels aan intense mensen. Mensen die zoeken naar houvast, vanuit hun bezieling, gedrevenheid en leerhonger. Mensen die willen doorgronden, écht willen begrijpen. Mensen die kijken naar wat er onder de oppervlakte zit.

 

Contact met ontwikkelingsgelijken (peers) is essentieel om tot de verdieping en verbinding te komen die nodig is om je als deelnemer van een training optimaal te ontwikkelen. Contact met andere hoogbegaafden geeft je herkenning en erkenning van je verhaal, acceptatie van wie je echt bent, begripvolle spiegels en een passend tempo voor het programma. Heb je dan een bewijs van hoogbegaafdheid nodig om deel te nemen aan de training van HB-Kompas? Nee hoor, dat niet. Kijk op de website www.hb-kompas.nl voor het complete aanbod en schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen.

Op de hoogte blijven van bijeenkomsten voor hoogbegaafden?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of stuur een mail aan: info@hb-kompas.nl 

Trainingen van HB-Kompas worden verzorgd en begeleid door: